Deneğimizin faaliyetleri altışar aylık periyodlar halinde programlanmaktadır.Aşağıdaki linkten programa ulaşabilirsiniz.
http://www.gedosk.com/gedoskgedosk/haber_detay.asp?haberID=141
Faaliyet programı bu yıl kamp severleri sevindirecek gibi. Geçen yıl ayda iki adet günü birlik etkinlik, bir adette kamplı etkinlik programlanmış, benim gibi günübirlik katılımcılar daha mutlu olmuştu. İkinci periyodda tekrar günübirlik gezilere ağırlık verilmesi mümkünmüdür? Teşekkürler, Keyifli yazlar.
Aslında,günübirlik yürüyşler bu programda da az değil.Ancak,kamplı faaliyetlerin sayısını çoğalttık.Belki de ilk bakışta bundan ötürü farklı bir görüntü ortaya çıkıyor olabilir.Beşkayalarda görüşmek üzere.
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin