Faaliyetlerinizi merakla ve heyecanla takip ediyorum, çok katılmak istiyorum ama bir türlü cesaret edip sizlere seyahatlerinizde eşlik edemedim umarım bir gün katılabilirim.
Benim doğa gezintileri ile ilgili bir önerim var, doğa hayranlığının küçük yaşta kazanılması kanaatimce çok daga faydalı. Küçük yaştaki çocuklara bu sevginin aşılanması o insanın ileride doğaya çok daha az zarar vermesini hatta zarardan öte belkide çok faydalı işler yapmasını sağlayacağı kanaatindeyim. Bu sebeplerden dolayı GEDOSK olarak bir gezinizi çocuklara ayırsanız çok memnun olurlar diye düşünüyorum. Onlara uygun bir parkur bir velileriyle beraber bir doğa turu, hatta (varmı bilmiyorum ama) onları GEDOSK küçük üye vb. bir ünvanla onure etmek çok hoş bir şey olur diye düşünüyorum.
Eğer böyle bir projeye sıcak bakarsanız ben bizzat destek vermek isterim, Belediye idarecilerimizle konuşulduğu taktide de böyle bir organizasyona seve seve destek verceklerini düşünüyorum.
Teşekkür ederim, doğa dostları, görüşmek ümidiyle
ben de size katılıyorum küçük yaşta doğayı sevdirerek çocuklara onlardan ödünç aldıklarımıza katkı sağlayabilirsek muhteşem olur ..teşekkürler sevgiler...
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin