18 temmuz Kirazdere katılımcılarından biriyim. Daha önce de bu tür geziler yapıyordum fakat İlk defa bir doğa yürüyüşünü 17 kişilik bir grupla yaptım ve gerçekten çok eğlendim. Sadece bir yürüyüş değil; tam bir sosyal aktivite...
Hayatımda ilk defa bir derenin içinden yürüdüm biraz meşakkatli fakat oldukça zevkli. Şırıl şırıl akan bir derenin içinden bastığınız yeri tam göremeden basmak hem heyecan veriyor hemde tedirgin ediyor ama bir süre sonra bunları düşünmüyor ve doğa ile birlikte olmanın tadını çıkartıyorsunuz ve gün sonunda sinir ve stresden arınmış tatlı bir yorgunluk ile evinize dönüyorsunuz.
Şehrin stresinden bir günlüğüne bile olsa kurtulmak isteyenler için günü birlik bu tip aktiviteler bence çok faydalı..
Gebze'de böyle bir derneğin olması Gebzeliler için oldukça büyük şans...
Derneğin kurucularına ve bunda emeği olan herkese teşekkür ediyor bu tip aktivitelerin daha da artmasını temenni ediyorum.
Toplam 11 etkinlikte yer aldım, en çok zefk aldığım yürüyüşlerden biri bu oldu. Çok sıcak bir günü nerdeyse hiç terlemeden geçirdik. Eski ve yeni edinilen arkadaşlarla geçirilen harika bir gün oldu. Bende Gedosku ayakta tutan yöneticilerine teşekkür ediyorum. Eskiden beri oluşturulan ve her nasılsa ilk kez katılana bile hissettirilen sıcaklık, dostluk ve anlayışa ve hiç bozulmayan ahenk ve disipline. Elbetteki bir emeğin sonucu. Şükran
Mahallesef bu zamana kadar yapılan onlarca etkinliğin hiçbirisinde yer almadım. Görülen ve gezilen yerleri gördükçe sizlerle birlikte olmamanın acısı nedir bilmezsiniz !
Ama azmedeceğim ve sonunda bir faaliyette sizlerle beraber olabileceğimi ( En azından 1 tanesinde ) düşünüyorum. Zaten bu zamana kadar hep düşünmüşümdür :(
Neyse faaliyetlerde ne kadar eğlendiğinizi görmemek herhalde körlük olur. Şaka biryana inşallah en kısa amanda sizlerle bir faaliyette birlikte olmak isterim. amator akadaşımın söylediği gibi Gebzemizde böyle bir derneğin olması çok büyük bir şans. nNe mutlu bu şansı bulupta değerlendiebilene...
Atilla ÇİÇEK
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin