Anasayfa | Forum | Haber Ara | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı                                                                                          Üye Olun / Üye Girişi

GEDOSK Bilgileri

     - Yönetim Kurulu      - Üyeler      - Tüzük

Arama


Gelişmiş Arama

Haftalık Toplantımız Yapıldı

26 Mayıs çarşamba akşamı , 18.00-22.00 saatleri arasında toplandık

Kategori  Kategori : Gedosk'tan Haberler
Yorumlar  Yorum Sayısı : 2
Okunma  Okunma : 132
Tarih  Tarih : 27 Mayıs 2010 10:34

Çarşamba  akşamı yaptığımız toplantımızın ilk gündem konusu; Dedegöl Faaliyeti oldu. ETUDOSD (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği) tarafından düzenlenen 14.Geleneksel Dağcılık Şenliği'ne katılan arkadaşlarımız izlenimlerini ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar.Daha sonra bu hafta sonu yapılacak Sülüklügöl-Sultanpınar Yaylası faaliyeti ele alınarak planlaması yapıldı.Derneğe üye olmak için başvurusu olan bir arkadaşımızın talebi yönetim kurulumuz tarafından uygun bulundu ve onaylandı.

Toplantımızın önemli bir kısmını TDF Kütahya Bölgesi Antrenörlerinden Musa Karahan’ın bizlere verdiği seminer oluşturdu.Kaçkar  faaliyeti kapsamında düzenlenen seminerde başlangıç olarak Türk ve Dünya Dağcılığının doğuşu ve gelişimi ile kamp malzemeleri konusu ele alındı.Önümüzdeki hafta gerçekleştirmeyi planladığımız ikinci bölümde ise temel kaya bilgisine ait teorik bir sunum olacak.Yapılan bu teorik çalışmalar daha sonra Ballı’da yapılacak bir pratik çalışma ile pekiştirilecek.

Fotoğraflar:Rıdvan Şükür

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Bu habere toplam 2 yorum yazılmıştır.

Hasan Boyacı [ 27 Mayıs 2010 16:11 ]

Dün akşamki toplantı bir başlangıç ve tanışma adımıydı.Önümüzdeki haftadan itibaren ise daha çok yapacağımız faaliyetlere dönük   teorik bilgilendirmeler olacak.

Gökmen SAYAROĞLU [ 27 Mayıs 2010 14:34 ]

Bu tür eğitim çalışmalarının onceden haber verilmesi daha uygun olur bence ,
sahsım adına zamanın uzun kullanıldıgını gordum en azından ikinci yarısına yetisebilirdim :)

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.

Gedosk'tan Haberler

En Çok Okunan Haberler

Son Dakika Haberleri

İzlenimler

Hava Durumu

Anket

Facebook Sayfamıza Üye misiniz?



Tüm Anketler


Kirazdere Yürüyüşü Yapıldı

Dask 2010 Anadolu Dağ Maratonu

Kirazdere Yürüyüşü

GEDOSK Aladağlar'daydı

Tepemanayır-Hacıllı Yürüyüşü